Geef cultureel erfgoed een nieuwe toekomst en steun BOEi! - Doe mee

Papier – Mâché, pakkend interdisciplinair theater in monumentale Wageningse watertoren

3 mei 2023

Na meerdere succesvolle voorstellingen presenteren Martijn Adelmund en Hermanus Artisticus een nieuwe en unieke interdisciplinaire theaterproductie: Papier – Mâché. In samenwerking met BOEi – eigenaar van de watertoren – wordt deze productie uitgevoerd op een wel heel bijzondere locatie, de watertoren in Wageningen.

Een muzikale en ontroerende beleving uitgevoerd door diverse Wageningse artiesten over hoe je jezelf kunt raken in het ontdekken, verwonderen in het leven en de herinnering. De “beleving” krijgt op multimediale wijze vorm op vijf verschillende niveaus vertaalt in verschillende disciplines waaronder film, muziek, dans, poëzie en theater, waarbij de bezoeker in etappes tot grote hoogte (30 meter) klimt en uitkomt op de belvedère van het imposante gebouw met een fantastisch uitzicht.

De door Hermanus Artisticus geregisseerde voorstelling gaat vrijdag 19 mei in première en speelt daarna drie keer per dag op 20, 28 en 29 mei.

Kaarten en tijden voor deze voorstelling zijn online verkrijgbaar op www.shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/papiermache