Geef cultureel erfgoed een nieuwe toekomst en steun BOEi! - Doe mee

Gezocht: medewerker Fondsenwerving

25 april 2023

Voor de afdeling Communicatie, Marketing, Expertiseontwikkeling en Funding zijn wij op zoek naar een medewerker Fondsenwerving.

BOEi geeft bijzondere en betekenisvolle gebouwen in Nederland, zoals fabrieken, kerken, kloosters, boerderijen, watertorens, schoorstenen en kazernes, een nieuw leven. BOEi is een non-profit organisatie opgericht in 1995, die inmiddels meer dan 500 restauratie- en herbestemmingsprojecten heeft gerealiseerd, vanuit verschillende rollen: eigenaar, adviseur, herbestemmer of een combinatie hiervan. De medewerkers van BOEi hebben allemaal één ding gemeen: een uitzonderlijke passie voor monumenten en erfgoed.

Wat ga je doen?

Als medewerker Fondsenwerving ben je verantwoordelijk voor het genereren van extra inkomsten voor herbestemmingsprojecten van BOEi in heel Nederland. Samen met de manager Funding en de verschillende ontwikkelingsmanagers van BOEi signaleer je kansrijke aanvragen, verwerk je die in een aanvraag en dien je ze in bij regionale en landelijke fondsen.

Wat breng je mee

• HBO werk- en denkniveau;
• kennis van het Nederlandse fondsenlandschap en/of liefde voor erfgoed;
• sterke schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
• in staat om losse ideeën te matchen aan concrete fondsen;
• je werkt zelfstandig, bent in staat je eigen werk te organiseren, en kunt onder tijdsdruk goed functioneren.

Wat hebben wij te bieden?

Je gaat op basis van een ZZP-afspraak voor ca. 8 à 12 uur per week voor BOEi aan de slag. Je werkt zowel vanuit standplaats Amersfoort, als thuis en op locatie, afhankelijk van het project.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.BOEi.nl. Je kunt ook contact opnemen met:
– Anne van den Hul (manager Funding, a.hul@BOEi.nl of 06 116 626 70) voor inhoudelijke vragen over de functie.
– Gwen Lancee (secretariaat BOEi, g.lancee@BOEi.nl of 06 232 803 69) voor meer algemene
vragen over het sollicitatieproces.

Sollicitatie

Interesse in deze functie? We ontvangen graag uiterlijk 12 mei 2023 jouw aansprekende motivatie en een korte profielschets met relevante werkervaring, behaalde resultaten en opleidingen op het emailadres: g.lancee@boei.nl o.v.v. medewerker Fondsenwerving.