Geef cultureel erfgoed een nieuwe toekomst en steun BOEi! - Doe mee

Thijs Evers hoofd afdeling Advies & Ontwikkeling

8 februari 2022

BOEi heeft Thijs Evers aangetrokken als hoofd van de afdeling Advies en Ontwikkeling. Evers brengt ruim 30 jaar ervaring in vastgoed en finance met zich mee en werkte eerder voor o.a. Cushman & Wakefield en verschillende banken. Bij BOEi gaat hij een coördinerende rol vervullen bij de tientallen herbestemmingsprojecten in heel Nederland, en gaat hij bijdragen aan de groei van de adviestak van BOEi.

Sylvia Pijnenborg, directeur BOEi: “BOEi is bekend als maatschappelijke herbestemmer van erfgoed, maar eigenaren van gebouwen of gebieden benaderen ons ook steeds vaker als adviseur vanwege ons trackrecord van meer dan 500 herbestemmingsprojecten. In Nederland begint het idee om te gebruiken wat er al aan gebouwen staat, steeds belangrijker te worden. Nieuwbouw stagneert ook en we moeten ook gewoon simpelweg iets met onze monumentale gebouwen. Met het aantrekken van Thijs zijn wij op volle sterkte om de enorme transformatieopgave van de komende jaren op te kunnen pakken.”

Thijs Evers: “Uiteindelijk wil iedere vastgoedprofessional projecten realiseren waarmee het verschil gemaakt kan worden; projecten met betekenis. Het is geweldig om te zien dat de gebouwen die BOEi aanpakt vaak fungeren als vliegwiel voor een gebiedsontwikkeling. Met het restaureren en herbestemmen van ons erfgoed wordt het verleden van een stad of gebied verteld en worden mensen, jong en oud, opnieuw met elkaar verbonden. Duurzaamheid is voor ons allemaal van levensbelang en BOEi ziet zichzelf hierbij als ambassadeur. Ik voel me als een vis in het water en kijk ernaar uit Nederland elk jaar weer een beetje mooier te maken!”

Het managementteam van BOEi bestaat met de komst van Evers uit Arno Boon en Sylvia Pijnenborg (directie), Gydo Hiep (hoofd Accounting & Control), Steven Ilsink (hoofd Beheer, Onderhoud en Verhuur), Martijn Meijer (hoofd Bedrijfsvoering), Thijs Evers (hoofd Advies en Ontwikkeling) en Michiel Rohlof (hoofd Communicatie, Marketing, Expertiseontwikkeling en Funding).