Geef cultureel erfgoed een nieuwe toekomst en steun BOEi! - Doe mee

Open dag kwekerij Veelzorg

1 juni 2015

Aan de Stationsweg 129-131 in Hillegom, waar ooit bloembollenkwekerij Veelzorg gevestigd was, ontwikkelt BOEi een intieme en kleinschalige woonomgeving.

historisch wonen in hillegom 

Aan de Stationsweg 129-131 in Hillegom, waar ooit bloembollenkwekerij Veelzorg gevestigd was, ontwikkelt BOEi een intieme en kleinschalige woonomgeving. Met loftwoningen aan het water, klassieke herenhuizen, bungalows en vrije kavels die uitkijken over de bollenvelden. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Kom dan naar de open dag op dinsdag 12 mei tussen 16.00 uur en 19.00 uur. We horen graag van jou hoe jij wilt wonen in Kwekerij Veelzorg. Graag tot dan! 
 

het plan in het kort

Kwekerij Veelzorg is een project van BOEi. Op het terrein van de historische bloembollenkwekerij uit 1822 komen in totaal 13 nieuwbouwwoningen, die worden ingepast binnen de waardevolle historische bebouwing. Direct aan de Stationsweg komen 5 herenhuizen die samen een klassiek ogend gebouw vormen dat refereert aan de oude bollenschuur die hier ooit stond. Midden in het plan komen 2 luxe gelijkvloerse bungalows. En aan de achterzijde van het plan is plaats voor 6 ruime kavels met de tuin op het zuidwesten en uitzicht over de bollenvelden. Tot slot wordt ook de authentieke bollenschuur gerestaureerd en herontwikkeld tot 5 loftwoningen. Verwachte koopsom vanaf ca. €295.000,- v.o.n. 

Hillegom-rijtjeswoningen-02(VERKLEIND).jpg

impressie-narcissenloods(VERKLEIND).jpg
 

 

een heerlijke woonomgeving 

Sfeervol Hillegom is centraal gelegen in de Bollenstreek en vanuit alle windstreken goed bereikbaar. Het historische karakter van het oude dorp proef je nog op tal van plekken, maar tegelijkertijd zijn er alle voorzieningen die je van een modern dorp mag verwachten, zoals winkels, cafés, restaurants en dienstverlenende bedrijven. En ook voor sport, kunst, cultuur, zorg en onderwijs zit je goed in Hillegom. En dan zouden we nog bijna de zee, het strand en de duinen vergeten die vlakbij zijn, net als de dynamiek van Haarlem en Amsterdam. Hillegom is dan ook echt een heerlijke woonlocatie.

 

ontwerp je eigen droomhuis

In Kwekerij Veelzorg krijg je alle ruimte en mogelijkheden om jouw droomhuis te ontwerpen. De architect van het plan vertaalt jouw woonwensen binnen jouw budget tot een passend ontwerp. Vervolgens zorgt de aannemer dat jouw woning wordt gerealiseerd. Het samen ontwerpen is mogelijk voor de loftwoningen en de vrije kavels. Bij de andere woningen krijg je heel veel inspraak door te kiezen voor meer- en minderwerk op maat. Maar wat je ook kiest, het hele proces wordt van eerste kennismaking tot en met de sleuteloverdracht persoonlijk begeleid. 

 

vertel jouw woonwensen op de  open dag 

Hoe de huizen in het project Kwekerij Veelzorg er uit gaan zien? Dat horen we graag van jou. Heb je interesse in een woning of een kavel en vind je het leuk om actief betrokken te worden bij het project? Kom dan naar de open dag die plaatsvindt op dinsdag 12 mei van 16.00 – 19.00 uur op de toekomstige bouwlocatie. Maak kennis met de plek waar je straks misschien wel gaat wonen, het plan, de woningen, de planning en de eerste schetsen. De architect, de aannemer, de makelaar BOEi projectmanager Peter van Schaik zijn allemaal aanwezig en beantwoorden graag al jouw vragen. 

 

Kom je naar de open dag? Meld je dan nu aan en stuur een mailtje naar kwekerijveelzorg@boei.nl of kijk even op www.kwekerijveelzorg.nl en schrijf je daar in!

Tot 12 mei aanstaande!