Geef cultureel erfgoed een nieuwe toekomst en steun BOEi! - Doe mee

Eventlocaties

BOEi heeft de afgelopen 30 jaar bijna 500 gebouwen en complexen herbestemd. Vaak is er in de aanloop naar een definitieve bestemming ruimte voor tijdelijke verhuur: denk aan evenementen, diners, foto- of filmshoots, beurzen en sportactiviteiten.

De leegstaande fabrieken, kerken, kazernes en energiecentrales zijn uniek in hun soort. BOEi Eventlocaties denkt graag mee over de mogelijkheden (en onmogelijkheden).

Door uw event in een locatie van BOEi te organiseren, helpt u een non-profitorganisatie met de uiteindelijke restauratie en herbestemming van cultureel erfgoed. Een event met impact dus!

De locaties van BOEi die momenteel beschikbaar zijn voor evenementen, staan hieronder weergegeven. Gedetailleerde gegevens over de verschillende locaties zijn te vinden op www.locatiecentrale.nl, een website onder beheer van BOEi.

Direct contact? Mail naar eventlocaties@BOEi.nl

Met de World Padel Tour in de Centrale Markthal Amsterdam is het onmogelijke mogelijk gemaakt: een rijksmonument omgetoverd tot internationaal sportevenement. Hiermee heeft de padel sport in Nederland een gezicht heeft gekregen, evenals de Centrale Markthal zelf.

De locaties van BOEi lenen zich uitstekend voor diners, bijeenkomsten en events. Wilt u een keer echt iets bijzonders? Neem contact op met BOEi Eventlocaties (eventlocaties@BOEi.nl)

In de locaties van BOEi is ook ruimte voor langere producties of evenementen, zoals hier een tijdelijk depot van het Stedelijk Museum Schiedam in de monumentale Havenkerk.