Word Vriend van BOEi

Net zoals BOEi anderen helpt bij de restauratie en herbestemming van erfgoed, kunnen wij op onze beurt ook uw hulp weer goed gebruiken. U kunt de projecten van BOEi steunen door Vriend te worden middels een jaarlijkse donatie aan de Stichting Vrienden van BOEi.

Stichting Vrienden van BOEi is opgericht in 2013 en zet zich in voor het bevorderen van het in stand houden van monumenten in Nederland door het ondersteunen van de projecten van BOEi. Giften aan Stichting Vrienden van BOEi worden onder meer gebruikt voor het verwerven, restaureren en herbestemmen van een monument. Daarmee helpt u ons bij het in stand houden van beschermde monumenten in Nederland!

De minimale bijdrage voor Vrienden van BOEi bedraagt 19,- per kalenderjaar.

Jaarlijks ontvangt een Vriend van BOEi daarvoor:

•    Het welkomstgeschenk: het Vrienden van BOEi kwartetspel met toonaangevende BOEi projecten
•    Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenrondleiding door een bijzonder BOEi-pand, met een lezing over de restauratie of herbestemming. Dit jaar op zaterdag 6 juli 2019 in de Havenkerk Schiedam.
•    Jaarlijkse Vriendenborrel en Meet & Greet met BOEi-specialisten, dit jaar op zaterdag 9 november 2019 bij de Dongecentrale te Geertruidenberg.
•    De maandelijkse BOEi nieuwsbrief met achtergronden over cultureel erfgoed en het werk van BOEi
•    Eén keer per jaar een speciale vrienden-nieuwsbrief met exclusieve kennis en inzichten van BOEi-experts 
•    Jaarlijks digitaal een nieuwe versie van BOEi projectenboek
•    Voorrang op de huur van een BOEi-locatie, voor bijv. huwelijk of diner.

Meld u nu aan als Vriend van BOEi en ontvang het welkomstgeschenk direct thuis!

ANBI
Stichting Vrienden van BOEi is een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw bijdragen en schenkingen zijn hierdoor aftrekbaar van uw inkomsten.

Vragen? Vrienden@boei.nl.

Vrienden van boei donateur lid worden steun cultureel erfgoed monumenten.jpg

U kunt de projecten van BOEi ook steunen door een eenmalige donatie of door te investeren in monumenten. Meer informatie hierover staat hier