Laatste keer Louws in de Vlissingse Timmerfabriek

Laatste keer Louws in de Vlissingse Timmerfabriek

dinsdag, juli 18, 2017 - 16:01

ZEEUWS ZOMERRESTAURANT GEOPEND

Hét zomerrestaurant van Zeeland is open. De industriële Timmerfabriek in Vlissingen is omgetoverd tot een pop up-restaurant dat qua setting en sfeer uniek is voor zuidwest-Nederland. Van juli tot en met september zwaait de vermaarde Zeeuwse chef Michel Louws er voor de allerlaatste keer de scepter over een tijdelijke keuken die te omschrijven is als vers, lokaal, eerlijk en vooral heel creatief.

Chef Louws is voor de derde zomer op rij vanuit Nieuw-Zeeland, waar hij tegenwoordig woont, overgekomen naar z’n oude vertrouwde Zeeland om te koken in de Timmerfabriek. En dat voelt voor hem en zijn Marianne, gastvrouw, totaal niet als werken, vertelt Louws: “Dit is elk jaar weer thuiskomen. Een paar hele mooie zomerse maanden vol ontmoetingen, gezelligheid, vrienden, goeie gesprekken en uiteraard lekker eten en drinken.”

Zomerrestaurant Timmerfabriek is in juli, augustus en september elke donderdag tot en met zondag open voor diner. Een menu, dat bestaat uit ongeveer een dozijn gerechtjes, kost 45 euro. Reserveren kan via de website.