Kijkdag ondernemers zorg & welzijn Generaal de Bonskazerne

21 januari 2021

Op zoek naar een bijzondere werkplek? Op woensdag 27 januari organiseert BOEi een coronaproof kijkdag op de Generaal de Bonskazerne. Speciaal voor ondernemers actief in zorg & welzijn.

De Generaal de Bonskazerne wordt omgetoverd tot een hernieuwd, bruisend terrein. Met een combinatie van verschillende functies zoals wonen, werken, horeca en cultuur. Een kleine enclave in Grave, te midden van groen en historie! Eén van de gebouwen, gebouw B, wordt als eerste getransformeerd en is gericht op zzp’ers en mkb’ers uit de sector zorg en welzijn. Op zoek naar een inspirerende werkplek om samen met collega’s prettig te kunnen werken? Kom naar de kijkdag op woensdag 27 januari.

Gebouw B is een voormalig bureelgebouw en bevindt zich bij de entree van het kazerneterrein. Het beschikt over 14 ruimtes, variërend van 20 m2 tot ruim 40 m2. Het is voorzien van een binnentuin, een gezamenlijke keuken en meerdere toiletgroepen. De huurprijs bedraagt € 100,- per vierkante meter per jaar, inclusief het voorschot voor gas, water en elektra.

Heeft u interesse en wilt u het gebouw graag met eigen ogen zien? Aanmelden voor de kijkdag kan via suzanne@destadmaker.nl In verband met corona werken we met tijdslots. Geef daarom duidelijk de naam van uw organisatie en uw voorkeur wat betreft de tijd aan. Bent u niet werkzaam in zorg en welzijn, maar heeft u wel interesse in een werkruimte in de Generaal de Bonskazerne? Ook dan komen we graag met u in contact via suzanne@destadmaker.nl.