BOEi zoekt gezinnen en 55+-ers om een game te testen

BOEi zoekt gezinnen en 55+-ers om een game te testen

vrijdag, juni 9, 2017 - 13:30

De Blokhuispoort, het voormalige huis van bewaring in Leeuwarden, is een eeuwenoud, uniek gebouw, dat erg tot de verbeelding spreekt. Een imposante poort, donkere gangen en cellen, het binnenplein waar vroeger de gevangenen werden gelucht: een bezoek aan de Blokhuispoort vergeet je niet snel. Wil jij de Blokhuispoort op een unieke, virtuele manier beleven? Dan zoeken we jou! 

Blokhuispoort Experience 
Samen met Grendel Games en Critical Bit zijn we bezig om een Blokhuispoort game te ontwikkelen, waarmee we op een vernieuwende manier het verhaal van de Blokhuispoort vertellen. Onder de naam Blokhuispoort Experience willen we het publiek de Blokhuispoort op een virtuele manier laten beleven door middel van een game. Maar dit wordt natuurlijk veel beter als we het ook kunnen testen. De afgelopen weken hebben we dit al veel getest met verschillende doelgroepen en zijn daarom nu specifiek op zoek naar gezinnen en 55+ers. 

Wanneer? 
We willen de game graag gaan testen op 21 juni a.s. in de middag en op 22 juni a.s. in de avond. Het testen duurt ongeveer een uurtje. Je hoeft echt geen gamer te zijn om te komen testen: we willen vooral weten of deze manier van het beleven van de historie van de Blokhuispoort ook leuk is voor mensen zonder (veel) game-ervaring. 

Wat gaan we doen? 
Tijdens de test-sessies zullen we je een paar vragen stellen en daarna de beleving te starten. Het is niet moeilijk, vooral heel leuk! We willen met name kijken wat wij nog kunnen verbeteren. 

Via onderstaande link kun je je opgeven. Wij mailen je uiterlijk 16 juni met de details. 

Klik hier voor de aanmelding >>