BOEi ontvangt € 581.817,- van de BankGiro Loterij

BOEi ontvangt € 581.817,- van de BankGiro Loterij

woensdag, februari 13, 2019 - 14:35

Op dinsdag 12 februari nam BOEi op het Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij een cheque ter waarde van € 581.817,- in ontvangst. Op de foto een zichtbaar blije directeur Arno Boon en adjunct-directeur Sylvia Pijnenborg. Het partnership met de BankGiro Loterij is een belangrijke waarde in de fondsenwerving van BOEi en stelt de non-profit onderneming in staat om bijzondere restauratie- en herbestemmingsprojecten die vanwege beperkte financiële middelen geen doorgang konden vinden, toch door te laten gaan.

In totaal werd bij het Goed Geld Gala ruim 79,4 miljoen euro verdeeld onder 77 culturele organisaties. Het is het hoogste bedrag ooit, bijna 5 miljoen euro meer dan vorig jaar. Een overzicht van de toekenningen is te vinden op de website van de BankGiro Loterij.

Via zgn. geoormerkte loten kunnen leden van de BankGiro Loterij BOEi steunen en tegelijk kans maken op prijzen en profiteren van de BankGiro Loterij VIP-kaart. Zie voor meer informatie deze link.

BankGiro Loterij ZomerConcerten

Tijdens het Goed Geld Gala maakte Ilse DeLange bekend dat zij op maandag 1 juli het openingsconcert verzorgt van de allereerste editie van de BankGiro Loterij ZomerConcerten. De welbekende zomerprogrammering in Het Koninklijk Concertgebouw, met de BankGiro Loterij als nieuwe partner. Ook dit jaar zijn er in juli en augustus meer dan tachtig heel diverse concerten te bezoeken. De kaartverkoop is vandaag gestart via de website van Het Concertgebouw. Deelnemers van de BankGiro Loterij kunnen met 50% korting kaarten bestellen.