KIJK! Het boek over 25 jaar herbestemming in Nederland. Lees meer

BOEi deelt kennis en ervaring

6 april 2022

Op woensdag 20 april wordt de tweede Monument Masterclass bij de Generaal de Bonskazerne in Grave georganiseerd, speciaal voor eigenaren van monumenten. Deze masterclass bestaat uit drie onderdelen, in het eerste half uur staat de De Bonskazerne centraal en wordt er ingegaan op specifieke oplossingen en geleerde lessen. Vervolgens zal duurzaamheidsexpert Robert Tersmette ingaan op verduurzaming van monumenten, toegespitst op vragen waar de toehoorders zelf mee komen. In het derde gedeelte zal Simone de Waart (Material Sense), een van de drijvende krachten achter het project Slotlab, ingaan op circulaire innovaties die bij restauratie van monumenten kunnen worden toegepast. Meer informatie over de masterclasses is te vinden op onze website.

Op woensdag 20 april wordt op het kazerneterrein ook ‘Gluren bij de buren’ georganiseerd. De huurders openen dan tussen 15.30 en 17.30 uur hun deuren voor bezoekers.

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar communicatie@boei.nl onder vermelding van ‘Grave’ en uw NAW gegevens.