35 jaar St. Stadsherstel Kampen

schoolgebouw van Heutszkazerne

35 jaar St. Stadsherstel Kampen

maandag, maart 26, 2018 - 13:07

BOEi verzorgt ter ere van het 35 jarige bestaan van Stichting Stadshersel Kampen (1983-2018) op 24 april een lezing over het Schoolgebouw van de Van Heutszkazerne.

Stichting Stadsherstel Kampen (SSK) is een stichting zonder winstoogmerk die zich inspant voor het behoud en de renovatie van monumentale panden in de gemeente Kampen. SSK is van mening dat het werk van de stichting nog steeds nodig is om het erfgoed van Kampen te bewaren. De laatste jaren heeft SSK zich hard gemaakt voor het behoud van het Schoolgebouw van de Van Heutszkazerne, wat uiteindelijk met de aankoop van het gebouw door BOEi is gelukt.

Tijdens de lezing op 24 april zal Arno Boon (directeur van BOEi) ingaan op de toekomst van het Schoolgebouw van de Van Heutszkazerne en de werkwijze van BOEi.

De lezing wordt gehouden op 24 april 2018 in Zalencentrum De Hanzestad aan de IJsseldijk 12 te Kampen. De aanvang is 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.15 uur. De toegang is gratis, maar u dient zich vooraf en vóór 21 april aan te melden via info@stadsherstelkampen.nl.

 

Klik hier voor het volledige persbericht

Klik hier voor de uitnodiging

Klik hier voor meer informatie over de kazerne